Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصلح‌الدین ادیب حسامی فیزیوتراپ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد:‌ تنگی کانال نخاعی یکی از بیماری‌های شایعه در بین افراد سالمند است که به دلیل کمر درد و فشار مهره‌های دیسک ایجاد می‌شود.

وی عنوان کرد: هنگامی که دیسک کمر به صورت ناگهانی در اثر انجام فعالیت‌های نادرست از محل اصلی خود بیرون می‌زند، عارضه تنگی کانال نخاع را در طولانی مدت را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ادیب حسامی با اشاره به اینکه برخی از عارضه‌های تنگی کانال در اثر مسائل ژنتیکی است، افزود: سابقه خانوادگی و مسائل ژنتیکی باعث ایجاد تنگی کانال می‌شود و قوس بیش از حد کمر  را ایجاد می‌کند. ادامه این روند عارضه تنگی کانال و درد شدید در کمر را به بیمار تحمیل می‌کند.

فعالیت‌های سرپایی یکی از عوامل بروز تنگی کانال نخاع

وی در خصوص اینکه ایستادن بیش از حد و فعالیت‌های سرپایی باعث کمر درد و عارضه تنگی کانال نخاعی می‌شود، افزود: دیسک کمر به کانال‌های نخاعی فشار می‌آورد و باعث زخمی شدن رباط‌های داخل کانال می‌شود و این امر بیشتر به دلیل فشارهای مهره‌های کمر پدید می‌آید.

 ادیب حسامی تاکید کرد:  تنگی کانال باعث می‌شود که فرد بیمارپس از حدود 10 دقیقه پیاده‌روی درد شدیدی در پشت زانو، قوزک پا و باسن احساس کند البته میزان درد به حدی است که بیمار مجبور به نشستن می‌شود.

وی یادآور شد: تمرینات کششی و انجام فیزیوتراپی در مراحل اولیه بیماری سودمند است ولی اگر بیماری در مرحله حادی قرار گرفته باشد این عارضه به وسیله عمل جراحی درمان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد